Akademik tez yazdırma

 


Akademik tez yazdırma

Normal şartlar altında insan hayatında en fazla birkaç kez ortaya çıkan bir ihtiyaç olarak akademik tez yazdırma konusu, gerek duyulan bilgiye ulaşmanın güç olduğu bir konudur. Doğal olarak bilinç düzeyinin yüksek olmadığı bir alandan söz edilmektedir. Böylece pek çok farklı kişi ya da kurum söz konusu alanda başarılı olduğunu iddia etmektedir. Ancak uzun yıllardır bu alanda faaliyet gösteren bizler durumun çok daha farklı olduğunun bilincindeyiz. 

Tez danışmanlık konuları

Gerek öğrencilere yeterli bilginin verilmemesi gerekse süreçlerin bir standardının olmaması farklı çevrelerin bu yöndeki iddialarını ortaya çıkarmaktadır. Elbette herkes yaptığı işin niteliğine dair iddialar ortaya koyabilir. Değerlendirme ölçütlerinin nesnel olmadığı bir konuda bu denli iddialı konuşmayı doğru bulmuyoruz. Doğal olarak yapılan akademik çalışmaların başarı kriteri bizler değiliz. Yaklaşık on yıldır edindiğimiz deneyimler çok iyi bir akademik çalışmaya kötü, ortalama bir çalışmaya da çok iyi şeklinde yorumlar geldiğini bizlere göstermiştir. 

Örneğin yüksek lisans dönem projesi hazırlama ve çok iyi bir dönem projesine yetersiz nitelendirmesi yapılabilir. Buradan hareketle akademik tez yazdırma konusunda pek çok farklı tarafın en iyinin kendileri olduğu gibi iddiaların varlığını yadırgamıyoruz. Çünkü belirli bir standardın olmadığı konularda farklı sesler yükselmektedir. Tam da bu noktada vurgulamak gerekir ki bizler için esas kriter hizmet verdiğimiz kişilerden aldığımız geri bildirimlerdir. 

Önlisans, lisans ve lisansüstü seviyede eğitim gören bireylerden aldığımız geri bildirimler, bu alanda hizmet verme isteğimizi artırmaktadır. Çünkü biz, işini iyi yapma bilinciyle hareket eden ve bunu etkileşim halinde olduğu herkese hissettirme amacı güden bir kurumuz. Şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla yürüttüğümüz çalışmalar da bu amacımıza yönelik eylemlerimizden sadece birkaçıdır. Özellikle değinmek isteriz ki birlikte yürütülen süreçler başarılı olma ihtimali daha yüksek olan süreçlerdir. Dolayısıyla yapmış olduğumuz çalışmalarda sizin yüksek katılımınız bizim için son derece değerlidir. 

Akademik tez yazdırma konusunda farkımızı yansıtabilmemizin nedenlerinden birisi de budur. Sizlerden ricamız bu ve benzer yöndeki talepleriniz için telefon ya da e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmenizdir. Sonrasında başarıya giden yolda birlikte yürümeye devam edeceğimizi söylemekten memnuniyet duyuyoruz.

makale kaynak: https://trtez.wordpress.com/2022/02/27/akademik-danismanlik/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tez Hazırlatmak İstiyorum Diyenler Ne Yapmalı?

Yüksek Lisans Dönem Projesi Hazırlama Destek Makalesi